Previous Thread
Next Thread
Print Thread
#8780 11/09/05 06:58 PM
Joined: Oct 2004
Posts: 371
T
tim Offline OP
Administrator
Forum Member
OP Offline
Administrator
Forum Member
T
Joined: Oct 2004
Posts: 371
Hi All,

I've just upgraded the software that runs these forums to the latest version. We've added a number of custom features, and I've migrated them all over. Still, if anyone notices any problems or things that have stopped working, please post to this thread or e-mail btmiller -at- helix -dot- nih -dot- gov.

Last edited by tim; 11/09/05 07:02 PM.
tim #8781 11/10/05 04:37 PM
Joined: Feb 2004
Posts: 147
Forum Member
Offline
Forum Member
Joined: Feb 2004
Posts: 147
Whe writting a post, the JavaScript functions (Instant Graemlins, Instant UBB Code) fail. Mozilla's JS Console shows:

Error: missing ) after argument list
Source File: http://www.charmm.org/ubbthreads/newrepl...part=1&vc=1
Line: 196, Column: 171
Source Code:
var thisTitle = prompt("Now enter the title of the webpage you wish to reference. For instance, if you are linking to the URL for UBBCentral, you might use the title "UBBCentral Homepage."", "web page");

bogdan #8782 11/10/05 08:47 PM
Joined: Oct 2004
Posts: 371
T
tim Offline OP
Administrator
Forum Member
OP Offline
Administrator
Forum Member
T
Joined: Oct 2004
Posts: 371
Thanks for catching that. It looks like a bug somewhere in the JavaScript template. I think I have it fixed now (at least it started working for me). Please let me know if you still have problems.

tim #8783 11/10/05 10:55 PM
Joined: Feb 2004
Posts: 147
Forum Member
Offline
Forum Member
Joined: Feb 2004
Posts: 147
It seems to work now, but with some strange side effects. After I write something then click "List Start", the whole content of the text input box is replaced by the respective tag; the content is really lost, Ctrl-Z doesn't bring it back; same with other items like "List End", the last smiley, etc. However, if I first insert an URL or Email code, the "List Start" behaves normally, appearing at the place where the cursor is and not deleting anything.

I don't use these items very often, so this strange (to me) behaviour might be there for some time...

Thanks for looking into it!

tim #8784 11/13/05 03:22 AM
Joined: Nov 2003
Posts: 81
Forum Member
Offline
Forum Member
Joined: Nov 2003
Posts: 81
I receive the forum messages as a summary. Since the update the lines of the messages run together. There do not seem to be any end of line or carriage returns.

I am reading the messages through Lotus Notes (not my choice, corporate standard).

Jeff


Jeffrey L. Nauss, Ph.D. San Diego, CA
nauss #8785 11/13/05 09:52 PM
Joined: Oct 2004
Posts: 371
T
tim Offline OP
Administrator
Forum Member
OP Offline
Administrator
Forum Member
T
Joined: Oct 2004
Posts: 371
There was a problem with the function that sends out the e-mail not setting the mime-type correctly, causing this issue. I believe that I have it fixed now, but let me know if you're still seeing the lines run together.

bogdan #8786 11/15/05 05:22 PM
Joined: Oct 2004
Posts: 371
T
tim Offline OP
Administrator
Forum Member
OP Offline
Administrator
Forum Member
T
Joined: Oct 2004
Posts: 371
I can't seem to replicate the odd list behavior. What browser/version do you see it in (I'm using Firefox 1.0.7)?

tim #8787 11/16/05 10:52 AM
Joined: Feb 2004
Posts: 147
Forum Member
Offline
Forum Member
Joined: Feb 2004
Posts: 147
I am no longer able to replicate it either. When I experienced the problem, I used 2 browsers: Opera 8.5 and Mozilla 1.7.12, both running on Linux. I tried again with both and both behave well.

bogdan #8788 02/01/06 07:36 PM
Joined: Oct 2004
Posts: 371
T
tim Offline OP
Administrator
Forum Member
OP Offline
Administrator
Forum Member
T
Joined: Oct 2004
Posts: 371
I've now made a small configuration change in the Web server to get rid of some internal error messages. This should not affect board functionality in any way, but if anyone notices something strange, please post here or e-mail btmiller <at> helix <dot> nih <dot> gov.


Moderated by  lennart, pastor, rmv 

Link Copied to Clipboard
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5
(Release build 20201027)
Responsive Width:

PHP: 7.3.31-1~deb10u1 Page Time: 0.014s Queries: 32 (0.010s) Memory: 0.7702 MB (Peak: 0.8418 MB) Data Comp: Off Server Time: 2022-10-07 02:45:17 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS