Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Problem for Compile C33a1 on IBMAIX
#13535 02/21/07 05:57 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 8
L
lgh Offline OP
Forum Member
OP Offline
Forum Member
L
Joined: Apr 2004
Posts: 8
Hi there,
I tried to compile c33a1 on IBM with ./install.com ibmaix large, and get one ERROR:

ld: 0711-317 ERROR: Undefined symbol: .flush
ld: 0711-345 Use the -bloadmap or -bnoquiet option to obtain more information.
make: 1254-004 The error code from the last command is 8.

I found some posts for FLUSH problem, but in machio.src of this version there is NO "SUBROUTINE FLUSH", but there is C version in cstuff.c.

Could you give me some hints?

Thanks in advance!!

Re: Problem for Compile C33a1 on IBMAIX
lgh #13536 02/21/07 06:39 PM
Joined: Sep 2003
Posts: 8,506
rmv Online Content
Forum Member
Online Content
Forum Member
Joined: Sep 2003
Posts: 8,506
Mixed C and Fortran linking conventions may be an issue.

That's an out of date development release, which no one besides a CHARMM developer should have. For developers, c34a2 was just released; otherwise, I suggest trying a licensed beta release.

Re: Problem for Compile C33a1 on IBMAIX
lgh #13537 02/22/07 09:12 PM
Joined: Oct 2003
Posts: 39
Forum Member
Offline
Forum Member
Joined: Oct 2003
Posts: 39
Try this way

put " -brename:.flush, .flush_ " into the the LD line of Makefile_ibm*


Moderated by  lennart, rmv 

Link Copied to Clipboard
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4
(Release build 20200307)
Responsive Width:

PHP: 5.6.33-0+deb8u1 Page Time: 0.010s Queries: 20 (0.005s) Memory: 0.9023 MB (Peak: 0.9759 MB) Data Comp: Off Server Time: 2020-10-29 07:51:37 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS